Reparera skrivare

reparera skrivare

Vi har sedan år 2001 hjälpt företag och privatpersoner med att reparera skrivare och annan IT-utrustning. Sen start har vi hjälpt många kunder och nu ett väletablerat företag i Malmö inom IT-sektorn. När det kommer till IT-support, service och reparationer strävar vi alltid efter långvariga relationer och vill därför vara ditt första val när du behöver support. Oavsett om det gäller datorsupport, service eller reparationer har vi kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig. Vi kan alla typer av skrivare och alla olika märken.

Hos oss får du professionell och vänlig service när du behöver det som mest, oavsett om det gäller HP datorsupport, reparera skrivare eller om du behöver uppdatera din dator. Problem med skrivare kan bero på många olika orsaker. Det kan vara allt från fel i konfigurationer och mjukvara till att delar går sönder. Oavsett anledning och problem så gör vi allt för att lösa det. Våra tekniker har lång erfarenhet och löser alla tänkbara problem du kan ha med din skrivare. Vi kan lösa många problem online men vi kan också vi komma hem till dig och lösa problemet på plats. Du är även välkommen in till vår serviceverkstad och butik på Erikslustvägen 26 i Malmö.

Reparera skrivare – symptom och orsaker

Ett av de vanligare problemen vi stöter på när det kommer till skrivare är felkonfiguration, föråldrade drivrutiner och firmware. Tyvärr brukar skrivare sällan få uppdateringar, speciellt uppdateringar som kräver att du installerar dem manuellt. Sådana problem kan vi oftast lösa online utan behov att du tar med skrivare till oss eller att vi kommer på besök hem till dig. För IT support Malmö och reparera skrivare, är vi det bästa valet för dig.

Ett annat vanligt problem kan vara att utskrifter blivit sämre med tiden och det blir ränder eller andra fel på utskriften. Då är det ofta vi kan lösa problemet med en grundlig rengöring det inkluderar även invändig rengöring av skrivarens olika delar. I vissa fall kan det även handla om skadade skrivarhuvuden eller andra delar som kan behöva bytas ut. Skulle skrivaren inte gå att reparera kan vi hjälpa er att hitta en ny modell som passar företaget eller dig som privatperson. Hos oss får du alltid en helhetslösning. Därför ska du inte tveka att kontakta oss för skrivare och datorservice Malmö.

reparera skrivare

Reparera skrivare är det värt det?

Det kan vara lönsamt för både dig och miljön att reparera skrivare i stället för att köpa nytt. Ibland kan vi lösa problem som har med mjukvara att göra snabbt online, ibland krävs det nya delar men vi har ett stort nätverk av leverantörer som kan erbjuda bra priser. Innan vi reparerar eller är service på skrivaren får du ett prisförslag. Vi kan också hjälpa dig att jämföra priser på nya skrivare så du kan känna att du tar rätt beslut. Det som är bra att ha i åtanke är även kostnaden för en ny skrivare och kostnad per utskrift.

Skrivarmarknaden kan vara en djungel, att hitta rätt modell för just dina behov och din budget kan vara klurigt ibland. Vi kan hjälpa till med råd och analys inför inköp om det blir aktuellt. När det kommer till mer moderna och dyrare modellerna är det nästan alltid det bästa att reparera.  Det inkluderar att service av både hårdvaran och mjukvaran. Vi kan även ta på oss regelbunden service enligt schema. Smidigt och lätt för företag som då inte behöver lägga tid på att hålla koll på när det är dags för service. Krävs reparationer gör vi dessa professionellt och du får alltid ett kostnadsförslag i förväg. För att reparera skrivare och reparera dator Malmö du alltid lita på oss för bästa service. Kontakta oss för mer information.

reparera skrivare

Reparera skrivare, support och service

När skrivaren slutar fungera eller inte kopplar upp sig mot din nya dator kan vara frustrerande. För företag kan det även innebära stora förluster i arbetstid och kan få stora konsekvenser när viktiga dokument och handlingar till möten inte går att skriva ut. All IT-infrastruktur behöver fungera väl tillsammans för bästa resultat oavsett om det handlar om mailproblem eller att reparera skrivare. Vi kan hjälpa till med alla problem så du bara behöver en kontaktpunkt.

Vi kan snabbt vara på plats och utföra service och vissa reparationer direkt. Felsökning kan ibland med fördel utföras online och många fel kan avhjälpas direkt via datorn. Att allt fungerar utan avbrott är viktigt och vi ser till att din skrivare får all omsorg den behöver för att fungera väl för lång tid framöver. Vår support innebär såklart även att vi visar er var problemet ligger och hur ni undviker framtida problem. Skulle något ändå hända så är vi bara några klick bort. Underhåll kan med fördel planeras och schemaläggas i förväg så att skrivaren och annan utrustning fungerar utan avbrott. Förebyggande service är det bästa i längden och du kan kontakta oss för kostnadsfri offert.

Reparera skrivare och mycket annat

Det är som sagt viktigt att alla delar fungerar när det kommer till datorer och skrivare. Vi kan se över och förebygga problem inom all din utrustning. Skulle olyckan vara framme så kan vi reparera all sorts IT-utrustning. Oavsett om det gäller att fixa nya drivrutiner, laga hårddisk eller att hjälpa dig i gång med senaste mjukvaran till din dator. Vi täcker in allt inom IT-området och kan hjälpa dig med expertiskunskap. Ett axplock på saker vi kan hjälpa dig med:

  • Malware och virusrensning
  • Dataräddning från trasiga lagringsmedier
  • Nätverksproblem och dåligt wifi
  • Överhettningsproblem och rengöring
  • Uppgraderingar av hårdvara
  • Uppgraderingar av mjukvara
  • Reparation av all sorts hårdvara
  • Support online
  • Support på plats

Alla våra tekniker är certifierade för att rensa bort virus och skadlig kod och vi kan rädda kraschade hårddiskar. Vi har en helhetslösning för dig och ser till att allt flyter på. Support, reparationer, uppgraderingar och service för all IT-utrustning. Reparera skrivare är bara en del av våra specialområden, vi reparerar all IT-utrustning oavsett märke eller modell. Välkommen till en bättre lösning för alla IT-behov. Kom till vår butik, ring eller skicka e-post. Våra kunniga medarbetare hjälper dig lösningsorienterat och med vänlighet.

Reach out to us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Contact Us