Datorsupport

datorsupport

Vi vill vara ditt förstahandsval och erbjuder därför enastående datorsupport. Till oss kan du vända dig oavsett det gäller HP datorsupport eller andra märken. Vi bildades redan år 1999 och har erbjudit support, service och reparationer sedan år 2001. Oavsett om du är privatkund eller företagskund hos kan du vända dig till oss för support. Vi löser dina supportärenden med ett vänligt och professionellt bemötande. Vi finns till hand för alla tänkbara ärenden och erbjuder datorsupport på flera olika sätt.

Vi kan lösa många problem online genom att koppla upp dig mot vår Teamviewer och fjärrstyra din dator. Det är ett smidigt sätt att lösa problem omedelbart. Om så behövs har vi kunniga och erfarna tekniker som kan komma ut och hjälpa dig på plats. Du kan även komma till vår butik på Erikslustvägen 26 i Malmö för service och underhåll av din IT-utrustning. Alla våra tekniker är även certifierade för rensning av virus och annan malware. Så oavsett naturen av ert datorproblem så vet du att du kan anlita oss. Med lång erfarenhet och högsta kompetens garanterar vi ett lyckat resultat och nöjda kunder.

Datorsupport för företag

För många företag är det inte möjligt att ha en egen IT-avdelning och det är sällan ekonomiskt försvarbart för andra än de allra största företagen. Genom att anlita oss så får du kunnig expertis och datorsupport utan behov av att tillhandahålla en egen IT-avdelning. Vi finns tillgängliga för datorservice Malmö samt support av datorer, skrivare, nätverk och all annan kringutrustning.

Att något så enkelt som att skrivaren strular kan kosta mycket i förlorad arbetstid. Då är snabb och professionell hjälp viktigt. Vi kan sköta både service, reparationer och support för alla behov. Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

• Vi räddar dina filer och ser till att skapa säkra lösningar.
• Virus och malware rensning av alla typer.
• Programvara, drivrutiner och problem med olika operativsystem.
• Nätverk och få alla delar att fungera optimalt i nätverket.
• Service, underhåll eller reparera skrivare och annan utrustning.
• Office, teams och support andra kontorsprogram för användare och företagsstruktur.

Vi är ett väletablerat IT-företag i Malmö och kan erbjuda goda referenser från tidigare kunder. Vår målsättning är att garantera att ni blir nöjda med vår service.

datorsupport

Datorsupport för privatpersoner

Datorer och alla nätverksanslutna enheter i ditt hem är komplicerade och behöver ofta underhåll vilket är lätt att missar. Några vanliga fel:

  • Är firmwaren i ditt ADSL-modem uppdaterad?
  • Har du klickat bort programuppdateringar lite för länge? Eller så kanske din hårddisk börjat krångla på grund av ålder?
  • Vill inte wifi-uppkopplingen funka på din nya dator?
  • Har du mailproblem efter en uppdatering?

Det finns mycket som du kan behöva direkt hjälp med och som vi löser snabbt som datorsupport. Ett första steg är att lösa problemet direkt med hjälp av fjärrstyrning av din dator. Många problem kan lösas direkt med en videochatt och hjälp med inställningar, uppdateringar samt rensning av din dator. Räcker inte detta kan vi skicka ut en tekniker till dig för att hjälpa på plats. Finner vi problem med din hårdvara så kan vi i många fall lösa det direkt på plats.

Datorservice i Malmö

Datorsupport och mycket mer

Förutom datorsupport så erbjuder vi service och reparationer av din dator. Går tankarna på ny dator? Då ska du kontakta oss först eftersom vi kan reparera dator Malmö som alternativ till ny.

Det finns många anledningar till att din dator börjats kännas seg och inte klarar av senaste programmen eller tar lång tid på sig att ladda hemsidor och starta upp. I flera fall så kan du få tillbaka den där känslan när datorn var ny och i andra fall kan vi till och med göra den bättre än ny. Några anledningar till problem kan vara:

  • Bristande underhåll av mjukvaran och avsaknad av uppdateringar.
  • Virus och malware som använder datorns resurser.
  • Onödiga program som kan ha kommit från försäljare av datorn eller kommit med installationer av olika program.
  • Dammsamling invändigt och problem med överhettning som följd.
  • Gamla och slitna komponenter, speciellt mekaniska hårddiskar är känsliga för tidens tand. Då kan vi laga hårddisk för att rädda dina filer och byta ut den till en modern variant.
  • För klen hårdvara för moderna applikationer vilken vi kan uppdatera enkelt.

Det är sällan som hela datorn behöver bytas ut, även i de fall där det krävs ny hårdvara. Det är i många fall enkelt att byta ut hårddisken och uppgradera minnet till en mindre kostnad jämfört med att köpa en ny dator. Det är vanligt att konsumentdatorer byts ut ungefär vartannat år. I flera fall helt i onödan och till stora kostnader både för dig som konsument likväl som för miljön. Skulle du behöva en ny dator kan vi hjälpa dig att hitta rätt utefter dina krav och ställda önskemål.

Datorsupport online, hur går det till?

I de flesta fall så kan vi lösa de flesta problem direkt online som datorsupport. Programmet vi använder kallas Teamviewer och genom att besöka vår webbplats kan du få direkt kontakt med oss. Teamviewer ger förutom möjligheten till videochatt även oss möjligheten att fjärrstyra din dator för att hjälpa dig. Du laddar enkelt hem programmet till din dator genom att besöka vår sida för support online. När programmet är installerat så kopplar vi upp oss för en konsultation och tar reda på symptomen och problemen din dator har. Du kommer få en kod att skriva in i Teamviewer som ger oss möjligheten till fjärrstyrning, det hela går väldigt enkelt till.

Du kommer under hela processen kunna se vad som sker på din dator och kan samtidigt prata med oss. Vi visar dig vad problemet är och hur det uppstått samtidigt som vi löser det åt dig. Detta är ett mycket effektivt arbetssätt och vi garanterar lösningar på alla tänkbara problem. I vissa fall så kan det krävas besök av tekniker på plats eller att du kommer in till butiken med din dator. Till allra största del så är detta undantag och handlar om hårdvaruproblem i första hand. Kontakta oss för och effektiv lösning för alla dina behov av service, uppgraderingar, reparationer och IT support Malmö.

Reach out to us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Contact Us