Reparera dator Malmö

reparera dator Malmö

För alla behov och alla märken vill vi vara ditt självklara val. Vi erbjuder att reparera dator Malmö, andra reparationer, service, underhåll och support för all er IT-utrustning. Sedan slutet på 1990-talet har vi hjälpt företag och privatperson med IT-support, reparationer och service för alla typer av problem och varumärken. Våra kunniga tekniker är proffs på att reparera datorer oavsett märke, ålder eller skador. Vi erbjuder även IT support Malmö på plats för alla behov. Vi har en helhetslösning som passar företag och privatpersoner. Med vår långa erfarenhet, expertis och höga kvalitet på vår service hjälper vi dig med all support, reparationer och underhåll av er IT-utrustning.

Ibland är olyckan framme, det kan vara hårddiskar och andra komponenter som ger upp. Oavsett orsak till reparation så löser vi det snabbt och professionellt. Vi löser inte bara problem vi hjälper dig att förebygga framtida problem. Service och underhåll av både mjukvara och hårdvara gör att din dator presterar på max och håller längre. Välkommen in till vår butik på Erikslustvägen 26 eller boka en tid för hembesök. Kan vi inte lösa problemet på plats så hämtar vi datorn och levererar den hem till dig igen. Fråga gärna om uppgraderingsalternativ för din dator så löser vi det samtidigt som reparationerna.

Reparera dator Malmö för företag

För de allra flesta företag är det en grundförutsättning att all IT fungerar. Varje gång IT-systemet går ner kan det leda till att produktionen stannar av och det kan bli kostsamt. Alla företag kan inte ha en egen IT-avdelning med jour och då är vi det prisvärda alternativet. Hos oss får du heltäckande hjälp och support. Vi löser allt från mailproblem till stora problem med nätverket. Datorer och kringutrustning, nätverk eller reparera skrivare, inga problem är för stora eller för små.

Du kan få hjälp och support online och vi kan även koppla upp oss med hjälp av Teamviewer så vi kan med hjälp av fjärrstyrning lösa problemen. Vissa problem kräver att vi kommer ut till dig och då får du hjälp på plats. För reparationer och service av hårdvara kan vi ibland lösa det smidigt och snabbt på plats hos dig. Ibland krävs det att vi tar med datorn, skrivaren eller modemet för felsökning och lagning på vår serviceverkstad. Vi erbjuder helhetslösningar och är bästa val för datorservice, support samt för att reparera dator Malmö. IT ska fungera smidigt och vi hjälper er med både mjukvara och hårdvara. Med hjälp av kunnig expertis så flyter allt på och vi förebygger att nya fel eller problem uppstår. Malware eller dataförlust och behov av laga hårddisk? Vi löser allt inom IT.

reparera dator Malmö

Reparera dator Malmö för privatpersoner

Vi erbjuder reparationer, service och support för alla märken. Oavsett du behöver HP datorsupport eller hjälp med din Ipad så har vi lösningarna för dig. Vår onlinelösning för datorsupport ger oss möjligheten att kunna fjärrstyra din dator för snabba och smidiga lösningar. Vid behov av reparationer och service av din dator, skrivare eller annan utrustning så kan vi göra hembesök om så önskas. Självklart är du även välkommen in till vår butik på Erikslustvägen 26 i Malmö.

Exempel på några problem som vi kan lösa åt dig:

  • Malware och virus.
  • Nätverk och mailproblem.
  • Trasig hårddisk och dataförluster.
  • Överhettningsproblem och slö dator.
  • Skrivare och dåliga utskrifter.
  • Uppgraderingar av hård- och mjukvara.
  • Trasig skärm och fuktskador.

En olycka händer lätt. Det kan vara att du tappat laptopen i backen, råka formatera fel hårddisk eller spillt ut läsken över datorn. Vi hjälper dig med att rädda dina filer och reparerar hårdvaran. Du får hjälp med att uppgradera din hårdvara till den senaste tekniken. Ett bra val för miljön och till ekonomisk fördel för dig. Skulle du behöva en ny dator kan vi hjälpa dig att hitta rätt modell och märke för dina behov.

reparera dator Malmö

Reparera dator Malmö, ett smart miljöval

Reparera dator Malmö istället för att köpa en ny kan vara en vinst för miljön. Livscykeln för en konsumentdator är ofta kortare än nödvändigt, det gäller även för företagsdatorer. Detta leder till större behov av råvaror och mer elektronikskrot som påverkar miljön negativt. Genom återbruk och uppdateringar kan vi förlänga livslängden på datorer och annan IT-utrustning. Du kanske tycker att datorn är slö, den överhettas och kanske stänger ner om du kör för tunga spel och program? Kanske får du upp felmeddelande stup i kvarten? Svaret är inte nödvändigtvis ny dator.

Ibland är det är service, underhåll och uppgraderingar som kan göra den slöaste dator pigg igen. På hårdvarusidan så kan det vara så enkelt som behov av en rengöring invändigt. Damm samlas i datorer och täpper igen luftflödet med överhettningsproblem till följd. Är din dator av äldre modell så kanske RAM-minnet är för litet eller hårddisken sliten. För en mindre investering så kommer din dator kännas som ny igen. Ett bra val för både miljön och plånboken med datorservice Malmö. Skulle du behöva hjälp med en ny kan vi hjälpa dig att hitta en ny dator av hög kvalitet som matchar din budget.

Reparera dator Malmö, kontakta oss!

Vi är ett väletablerat IT-företag i Malmö och kända för vår expertis och personliga service. Behöver du datorsupport, service och reparationer ska du kontakta oss för helhetslösningar. Vi varit verksamma i över två decennier med att reparera dator Malmö och kan IT på djupet. Alla våra kunniga tekniker är certifierade för att rensa malware och virus och har lång erfarenhet av alla sorters datorer och kringutrustning. Vi kan hjälpa dig snabbt online, hemma hos dig eller på ditt företag. Vi ger alltid gratis kostnadsförslag på alla reparationer och service.

Med kunskap inom alla aspekter för att din dator ska må bra och fungera optimalt kan vi garantera nöjda kunder och perfekt slutresultat. Det finns inget problem som är för litet eller för stort. Vi löser problem och förhindrar att nya uppstår, oavsett vilken hårdvara eller mjukvara det gäller. Vårt mål är långvariga kundrelationer. Välj en helhetslösning för all IT-utrustning och all support. Välkommen in till oss på Erikslustvägen 26 i Malmö eller hör av dig per telefon, mejl eller på hemsidan.

Reach out to us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Contact Us