Datorservice i Malmö

Datorservice i Malmö

Datorer och Service AB erbjuder datorservice i Malmö sedan år 2001 men vi startade upp redan på 1990-talet. Service erbjuds på plats hos dig, du är även välkommen in till vår butik och serviceverkstad på Erikslustvägen 26 i Malmö. Du kan även få onlinesupport för att lösa problem snabbt via Teamviewer. Vi är en märkesoberoende serviceverkstad som tar oss an allt som du kan önska dig för datorsupport och professionell datorservice. Tack vare lång erfarenhet och samlad kompetens kan vi garantera nöjda kunder.

Långa och goda kundrelationer är alltid vårt mål. Oavsett om det är laptops, stationära datorer eller kringutrustning så löser vi alla tänkbara problem. När det kommer till varumärken och modeller så kan vi samtliga märken och våra kunniga tekniker är certifierade för att rensa virus och skadlig kod. Hos oss kan du känna dig trygg med att din dator får bästa tänkbara service och professionella reparationer när du anlitar oss för datorservice i Malmö.

Datorservice i Malmö för mjukvaran

När ett problem uppstår med din dator kan det finnas många olika orsaker som ligger bakom. Ibland uppstår det problem vid föråldrad mjukvara eller att drivrutiner och uppdateringar inte gjorts. Detta kan leda både till prestandaproblem och säkerhetsproblem. Det är lätt hänt att föråldrade system till exempel råkar ut för virus och annan malware. Vi löser problemen och samtidigt förebygger vi att nya problem uppstår. Genom att uppdatera mjukvara och rensa i systemet kan vi skapa en stor förbättring av användarupplevelsen.

Oavsett vad du har för dator, operativsystem eller program så kan vi förbättra, säkra och uppdatera åt dig. Ibland så kan viss mjukvara vara föråldrad och slutat få uppdateringar. I sådana fall hjälper vi dig som datorservice i Malmö, till ett modernare alternativ för förbättrad prestanda och säkerhet. Vill du ha hjälp med vilka program och tjänster som passar just dig så är vi alltid behjälpliga med stöd och råd. Hos oss får du senaste versionen av Windows och du kan få hjälp med andra operativsystem. När vi sköter installationen åt dig är det utan risk för förlorade filer eller andra problem. Om du väljer oss för att reparera dator Malmö får du alltid förstklassiga resultat.

Datorservice i Malmö

Datorservice i Malmö: Rensning och räddning

Tyvärr är det vanligt att det saknas backup när hårddisken kraschar eller datorn får virus. Det finns en mängd olika sorters malware som kan ställa till problem. Några exempel på malware som vi kan rensa bort och rädda filer från är:

  • Krypto och ransomware där filerna blir krypterade och du uppmanas betala för att få tillgång till dem igen.
  • Trojaner och spyware som försöker få ut kreditkortsuppgifter och lösenord.
  • Adware som skickar reklam till dig och dina kontakter.
  • Mining-virus som använder din datorkraft för att göra kryptovalutor.

Oavsett om det gäller ransomware såsom kryptomalware, trojaner eller annan skadlig kod hjälper vi dig. Kryptomalware där dina filer blir oåtkomliga genom att de krypteras och du uppmanas betala för att låsa upp filerna är bara ett exempel där vi kan hjälpa dig med datorservice i Malmö.

Skadlig kod kommer i många former och våra tekniker är certifierade för att rensa och rädda infekterade system. I vissa fall är det enkla insatser som krävs och ibland så behöver vi gå på djupet för att rädda allt viktigt på datorn. Efter att filer är säkrade så säkrar vi upp datorn för att undvika att nya infektioner uppstår. En annan orsak till att filer blir oåtkomliga är att hårddisken är sliten eller helt gett upp. Vi kan laga hårdisk och föra över filerna till en ny hårddisk med modernt snitt som kommer att göra din dator betydligt snabbare. Tveka därför inte att kontakta oss när du behöver datorservice i Malmö.

Datorservice i Malmö

Datorservice i Malmö för hårdvaran

Datorer och kringutrustning i form av skrivare, routrar, skärmar och allt annat blir slitet med tiden. Ibland kan ny utrustning vara nödvändigt, vi hjälper dig att hitta rätt utrustning som passar dina behov och krav. Du kanske tänker att det krävs ny utrustning när datorn känns seg och inte klarar av den senaste programvaran? Vi har några lösningar som exempelvis:

  • Det är sällan som dator eller skrivare faktiskt behöver bytas ut mot nytt. Väldigt mycket kan göras för att reparera skrivare, datorer och annan utrustning. En invändig rengöring och service av datorn kan göra mycket.
  • Valet att reparera och uppgradera befintliga datorer är en vinst för din ekonomi och ger dig känslan av en ny dator. Kombinerat med den senaste mjukvaran så garanterar vi nöjda kunder.
  • Hårddiskar slits och kan enkelt bytas ut mot snabbare moderna varianter. RAM-minnet i äldre datorer kan vara lite för lite för dagens behov och kan enkelt uppgraderas till större och snabbare varianter.
  • En sprucken skärm på laptopen kan bytas ut och skadade portar kan lagas.

Har datorn fått en utspilld kaffekopp över sig eller blivit fuktskadad på andra sätt kan vi många gånger rädda datorn och byta ut komponenter om så krävs. Vi utför IT support Malmö och finns alltid tillgängliga för dig. Oavsett om laptopen råkat åka i golvet eller den känns seg så har vi lösningarna för dig som datorservice i Malmö.

Datorservice i Malmö för miljön och ekonomin

En uppdatering av datorns olika komponenter kan samtidigt vara ett bra val för miljön.

Miljöproblemen inom teknik och IT-sektorn är som bekant väldigt stora, genom att uppgradera befintlig hårdvara så gör du en insats för miljön samtidigt som din ekonomi mår bättre. Idag slängs en stor mängd elektronik helt i onödan trots att möjligheterna till reparation och uppgraderingar finns. Snittåldern för en konsumentdator är idag nere på två år, och komponenterna kräver olika material som är skadliga för miljön. Det gäller både när råvarorna tas fram och när de förädlas.

Genom att reparera och uppdatera förlänger du livstiden för din dator och bidrar till att minska miljöproblemen. Kontakta oss innan du går till butiken för att köpa nytt när det går att återbruka. Vi erbjuder både datorservice i Malmö, reparationer och support. Oavsett om du har mailproblem eller behöver HP datorsupport kan du kontakta oss. Vi kan erbjuda hjälp online, hemma hos dig eller i vår butik och serviceverkstad. Tveka därför inte att kontakta oss när du behöver hjälp.

Reach out to us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Contact Us