HP datorsupport

HP datorsupport

Vi har lång erfarenhet av HP datorsupport och är experter på HP datorer och kringutrustning. HP är en av de vanligaste märkena när det kommer till kontorsdatorer och är även stora på konsumentmarknaden. När det kommer till IT support Malmö vill vi vara det självklara valet för alla varumärken. I över två decennier har vi erbjudit service, reparationer och support till både företag och privatpersoner.

Vi kan IT, det finns inga problem som är för stora eller för små för att vi ska lösa dem smidigt åt dig. Oavsett om din HP dator är i behov av reparationer och service eller att du behöver datorsupport för senaste Office-paketet så har vi lösningarna. Vi kan ge support och lösa problem direkt online eller komma ut till dig på plats vid behov. Samtidigt har vi även butik och serviceverkstad tillgänglig på Erikslustvägen 26 i Malmö.

Du kan vända dig till oss för att få hjälp med laptops eller stationära datorer, kringutrustning eller nätverk. Hos oss får du alltid förstklassig service av kompetenta medarbetare. Vårt mål är nöjda kunder och långsiktiga relationer. Vi garanterar en support som verkligen fungerar och som du alltid kan lita på.

HP datorsupport, vilka är de vanligaste problemen?

HP är ett av de större producenterna av både kontorsdatorer och konsumentdatorer och deras skrivare är också populära. Tyvärr kan även populära datorer och skrivare behöva service och vi är experter på HP. Hos får du hjälp med alla problem som kan uppstå. Några av de vanligaste felen med HP datorer och skrivare vi får in är:

  • Dammsamling på fläktar och i datorn.
  • Överhettningsproblem på grund utav dålig kylning.
  • Kylpastan behöver bytas ut då den varit undermålig eller för gammal.
  • Skrivhuvuden som täppts igen.
  • Slitna hårddiskar och minnesproblem

Samtidigt så drabbas HP datorer precis som alla andra märken av problem såsom malware, drivrutiner som är för gamla och andra problem. Ibland kan det även finnas program som inte behövs och som sänker prestandan. Hos oss får du heltäckande hjälp med felsökning och vi ser till att datorn blir piggare, tystare så du får en bättre upplevelse när du ska använda datorn. Vi hjälper såväl företag som privatpersoner. Oavsett om du har överhettningsproblem, behöver nya uppdateringar eller det är hårdvara som behöver bytas ut finns vi tillgängliga. För datorservice Malmö och HP datorsupport är vi det självklara valet för att få fram din dators fulla potential.

HP datorsupport

HP datorsupport för skrivare

Orsaker till skrivarproblem kan vara många men känslan av frustration brukar vara densamma.

För företag kan problem med skrivare leda till förlorade timmar som skulle kunnat användas till kärnverksamheten. Som privatperson kan det vara nog så frustrerande när det inte går att skriva ut de där viktiga dokumenten. Som HP datorsupport löser vi problem med skrivare snabbt och effektivt åt både företag och privatpersoner. Några vanliga fel vi kan lösa:

  • Kvaliteten på utskrifterna är inte tillfredsställande.
  • Det går inte att skriva ut alls utan utskrifterna lägger sig bara i kö.
  • Uppkopplingen mellan dator och skrivare fungerar inte.
  • Skrivaren tar sönder utskrifter.

Precis som datorer behöver skrivare omvårdnad och service. Ibland kan de också behöva bytas ut. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning oavsett om det är reparera skrivare eller hitta en ny modell. Ibland kan vi lösa problem på distans genom support, vi kan också komma ut på plats till dig eller så kan du lämna in skrivare till oss. Hos oss får du alltid en lösning som passar dig. Vi hjälper till med alla varumärken och ser till att hitta den bästa lösningen för dig. Oavsett om du har ett stort företag eller vänder dig till oss som privatperson.

HP datorsupport

HP datorsupport – service, reparationer och uppgraderingar

Datorer slits med åren och ibland uppstår mjukvaruproblem. Vi har datorsupport för HP och alla andra märken oavsett om du har problem med mjukvara eller hårdvara. När det kommer till hårdvara så är det i första hand hårddisken som slits. Har du överhettningsproblem så kan du behöva byta ut kylpastan som sitter mellan CPU och moderkortet. Även grafikkort kan behöva ny kylpasta vilket vi kan hjälp dig med. Har hårddisken gett upp helt? Ingen fara vi kan laga hårddisk och rädda din data. Här passar det även bra att uppgradera till en ny modern hårddisk samtidigt som vi kan utöka minnet. En sådan uppgradering gör väldigt mycket för prestandan och din dator kommer kännas som ny.

Tyvärr slängs datorer och annan IT-utrustning ibland i onödan. Det är till nackdel för miljön och ekonomin. Med service och uppgraderingar så kommer datorn hålla i många år till. Har olyckan varit framme så kan vi reparera alla tänkbara skador som uppstår. Oavsett hur skadorna ser ut kan vi hjälpa dig som HP datorsupport, med genom att professionellt reparera dator Malmö till fördelaktiga priser. Går datorn inte att rädda kan vi hjälpa dig att hitta en ny modell som passar dina behov. Vi har alltid helhetslösningar för företag och privatpersoner.

HP datorsupport online

Fungerar inte webcamen till det där viktiga mötet eller du får inte iväg det dokumentet på grund utav mailproblem? Det är ofta en stressfull situation när tekniken inte vill sig,  speciellt när deadlines ska mötas. Då kan du kontakta oss för att få snabb hjälp. Vi löser många av våra ärenden direkt via vår hemsida. Genom att besöka vår supportportal så kommer vi kunna koppla ihop oss genom ett program där vi både kan samtala över video och fjärrstyra din dator för att lösa problem.

Detta arbetssätt och arbetsredskap är ett perfekt sätt att kunna ge omedelbar hjälp utan väntetider. Ni kan få hjälp med en gång och vi kan ge HP datorsupport snabbt och effektivt. Under hela processen så kommer ni att kunna se vad som händer på datorn samtidigt som i kan samtala. På detta sätt så kan vi visa var problemet ligger och hur vi löser och förebygger det för att undvika framtida problem. Smidigt eller hur? Kontakta oss för mer information om  våra tjänster och produkter.

Välkommen till en modern och personlig service som alltid finns tillgänglig några klick bort. Vi garanterar att du kommer bli nöjd och att dina supportärenden löses snabbt och smidigt.

Reach out to us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Contact Us