Mailproblem

Datorservice i Malmö

Att inte kunna skicka eller ta emot e-post kan vara ett stort problem. Speciellt om du har ett företag som är beroende av e-post i kommunikation med kunder. Den goda nyheten att vi kan hjälpa dig att lösa problem med mail på distans. Vi har löst mailproblem och erbjudit datorsupport åt våra kunder i över 20 år. Oavsett vilka mailprogram eller vilken enhet du använder så har vi lösningarna för dig. När du vänder dig till oss för att få hjälp med mail kan vi hjälpa dig oavsett om det är appen i telefonen som strular eller det är hela företagets mailsystem som har problem.

Våra experter har lång erfarenhet av att lösa stora som små problem åt företag och privatpersoner. Vi hjälper till på plats hos dig, på distans och du kan även komma in till vår serviceverkstad och butik på Erikslustvägen 26 för rådgivning och IT support Malmö. Oavsett vilket system du använder, vilka mailprogram eller leverantörer så kan vi lösa problemet snabbt och smidigt. Vi har lång erfarenhet av support för allt IT relaterat. Det kan vara såväl HP datorsupport eller Apple, vi ger support till alla märken och modeller.

Mailproblem – lösningar för privatpersoner

När mailen inte fungerar beror det ofta på inställningar och nätverket. Den typen av problem kan vi många gånger lösa via telefon eller online. Genom vårt system kan du enkelt koppla upp dig för videosamtal med oss. Här kan vi även fjärrstyra din dator för att lösa problemen smidigt utan att behöva komma ut till dig. Vår support förklarar samtidigt var orsaken är och hur vi löser problemet för att du ska få tips och råd om problem skulle uppstå igen i framtid. Olika orsaker för mailproblem kan exempelvis vara:

  • Fel inställningar i olika mailprogram.
  • Fel inställningar för POP3, IMAP och Exchange.
  • Felaktig konfiguration av mailen på andra sätt.
  • Felaktig verifikation av konto med mera.
  • Du har tilldelats ett IP-nummer av leverantören som tidigare använts för spam.

Om du har en egen hemsida en blogg eller liknande så behöver du ibland konfigurera lite inställningar för att exempelvis kunna använda ett mailformulär. Har du inte en hemsida så är det i de allra flesta fall en fråga om att konfigurera inställningar rätt i din dator. Detta löser vi åt dig direkt via fjärrstyrning av din dator. Vi kan också komma ut till dig för hjälp på plats om vi inte löser problemen på distans. Våra duktiga och erfarna tekniker gör alltid allt för att lösa dina problem. För support och datorservice Malmö är vi det bästa valet för dig.

Datorservice i Malmö

Mailproblem – lösningar för företag

Mailproblem blir lätt ett stort och kostsamt bekymmer för ett företag. När det inte går att skicka eller ta emot e-post blir verksamheten lidande. Kunder som inte kan få svar på frågor och ordrar som inte når företaget. Dessutom kan det bli svårt att nå medarbetare med viktig information. Vi hjälper stora som små företag med snabba och smidiga lösningar. Oavsett vilket system ni använder har vi kunskapen och erfarenheten som gör det möjligt att lösa problem på distans såväl som på plats.

Du kan få hjälp med Outlook och Office 365 såväl som Gmail eller andra e-postlösningar. Det spelar inte någon roll om det är enstaka personer som upplever störningar eller hela företaget. Vi felsöker snabbt och effektivt för att hitta den bästa lösningen. Vi hjälper dig även när du har problem med mailformulär som inte fungerar på din hemsida. När du kontaktar oss kan vi även hjälpa till om det är problem att synka mail till mobilen såväl som sätta upp helt nya e-postsystem åt företaget. Vi har alltid helhetslösningar åt företag som behöver support och service. Tveka därför inte att kontakta oss vid stora som små problem med mailen.

Datorservice i Malmö

Mailproblem – andra orsaker

Det finns många länkar i kedjan för att e-posten ska fungera. Från servrar till inställningar och spamfilter som kan ställa till problem. Har du ofta återkommande mailproblem ser vi till att göra en grundlig och noggrann felsökning för att lösa problemen en gång för alla. Det kan vara:

  • Ibland får vi gå på djupet och kontrollera loggar för att hitta orsaken till problemet.
  • Ibland ligger inte själva felet hos dig utan hos den tredje part som sköter din server. Det kan även handla om enkla missförstånd och felaktiga serverinställningar.
  • Du kanske har begränsningar i avtalet med din e-postleverantör och överskrider volymen. Vi går igenom alla detaljer.

Alla företag har inte ekonomisk möjlighet att driva en helt egen server och avtal kan se olika ut för olika företag. Vi kan bland annat kontrollera att ni har rätt avtal för ert behov och att inställningarna är korrekta på servern. Mycket går att göra på distans men om behovet finns eller du föredrar det så kommer vi ut till dig för att ordna problemet på plats. Hos oss får du alltid en heltäckande hjälp av våra kunniga experter inom e-post.

Mailproblem, datorstrul eller reparationsbehov

Oavsett det gäller reparera skrivare eller lösa mailproblem så har vi lösningarna för dig.  Mailproblem kan vi i regel hjälpa till med genom att gå igenom inställningarna.  Du får också hjälp med att sätta upp nya e-postsystem, konfigurera datorer och mobiler. Vi erbjuder helhetslösningar för alla dina IT-behov. Förlorat värdefulla filer? Vi kan laga hårddisk och rädda filerna åt dig. Råkat ut för virus eller annan malware? Våra tekniker är certifierade för att rensa skadlig kod och gör din dator frisk igen.

Tappat laptopen i golvet? Tryckt sönder laddningsport eller andra portar? Vi kan reparera dator i Malmö och finns redo att ta oss an alla typer av ärenden. Vi gillar utmaningar och vi garanterar att du kommer bli nöjd med våra tjänster.  Du kan lita på att vi förstår hur viktigt det är för ett företag att snabbt få mailproblem avhjälpta. Vi hjälper även privatpersoner som behöver snabb och pedagogisk support. Välkommen till en support och service utöver det vanliga. Vi finns på Erikslustvägen 26 i Malmö för personlig service och finns tillgängliga här på hemsidan om du vill ha hjälp online.

Reach out to us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Contact Us